Friday, April 27, 2012

Kudak Kadek by Undergod

Undergod Kudak-kadek


Lirik lagu Kudak Kadek by Undergod
Dek naon siateh kikieuan marawa bedog di kira aing sieun,,, kadek aing !!!

Melak Hade jadi Hade
melak peso jadi bedog
melak arit jadi kampak
geus kolotna ngagawe mamawa kampak

aya nu melong langsung di tajong
aya nu nyentak langsung di kampak
aya nu mabok langsung di gebug
aya nu codeka langsung di kadek

kudak kadek
kudak kadek
kudak kadek

cul igel tinggal dog dog
lamun perang sok mawa bedog
cul anak pamajikan
ngajaga pangkat pangkat jadi preman

aya nu melong langsung di tajong
aya nu nyentak langsung di kampak
aya nu mabok langsung di gebug
aya nu codeka langsung di kadek

preman mawa kampak
preman mawa bedog

kudak kadek
kudak kadek
kudak kadek

Preman mawa kampak
preman mawa bedog
5 Lirik Lagu Favorite: Kudak Kadek by Undergod Undergod Kudak-kadek Lirik lagu Kudak Kadek by Undergod Dek naon siateh kikieuan marawa bedog d...
< >